sunnuntai 29. maaliskuuta 2015

Beauty Tips ♡ Lempparit kauneustuotteista

Yleisön (eli yhden henkilön :D) toiveesta teen pienen kollaasin lemppareistani kauneustuotteiden parissa. Kollaasi on todellakin niukka, sillä vaikka tuotteita on kyllä testailtu laidasta laitaan, niin ultimate-favouritet, joita suosittelisin ihan kaikille, ovat kuitenkin harvassa. Valitsin tähän siis toisin sanoen niitä, joita voin todellakin lämpimästi ja käsi sydämellä suositella muillekin – ja FeelUniquestahan näitä löytää puolta edullisemmin kuten aiemmin todettu. :)


1. BikBok Hair Oil – ihan älyttömän halpa ja toimiva tuote Bik Bokista, joka sisältää argan-öljyä ja tekee ihmeitä hiuksille, etenkin latvoille
2. Schwarzkopf Professional Oil Miracle Volume Amplifier 5 – tykkään käyttää tätä hiuksiin ennen kuivausta, sillä tässä on argan-, marula-, manteli- macadamia- ja jojobaöljyn lisäksi myös lämpösuoja. Tekee hiuksista ihanan pehmoiset, vähän kuin jätettävä hoitoaine.
3. TIGI Bed Hear Oh Bee Hive -kuivashampoo tuoksuu parhaimmalta ja jättää hiukset oikeasti kevyen kuiviksi, eikä tunkkaisiksi tai raskaiksi.
4. Redken Quick Dry 18 hiuskiinne iiisossa pullossa, jättää hiukset ihanan kevyiksi ja joustaviksi, vähän kuin viimeisteltyyn "luonnontilaan".  Ei sovi heille, jotka haluavat kunnon tönkköä tököttiä hiuslakakseen, mutta sopii puolestaan meille, jotka haluamme hiustemme liikkuvan tuulessa ja arjessa normaalisti ja pysyvän nätisti ilman häiritseviä pikkuhaivenia.
5. Redken Iron Shape 11 nestemäinen, suihkutettava lämpösuoja suoristusraudan ym. alle, tosi näppärä ja jättää hiukset hyväntuoksuisiksi ja sileiksi.


1. & 2. Christian Dior Rouge Lipstick (sävyt: 771 Framboisine Raspberry & 766 Hibiscus) yksinkertaisesti koostumukseltaan niin kestosuosikit kuin vain voi olla, nätti väri nyt tulee vieläpä kaupanpäällisenä! Nämä kaksi taitavat olla jo lopetettua mallia, mutta jostain netin kätköistä saattaa toki löytyä ja varmasti Diorilla on jotain vastaavaakin tarjolla, mikäli ruudun toisella puolella alkoi oikein kunnolla houkuttaa. Itse en näistä luopuisi ja onneksi on sentään kaksin kappalein, niin ei pitäisi ihan heti kulua loppuun.
3. Christian Dior Rouge Dior (sävy: 314 Beige Angélique) kuuluu samaan kategoriaan kuin kaksi edellä mainittua, mutta herkullisessa nuden sävyssä. Koostumusta en voisi kylliksi kehua, joten jätän sen tähän lauseeseen! Tämän alle sopii myös kirkkaanpunainen huultenrajauskynä, jonka päällä nude taittaa hieman vaaleanpunaisempaan.


1. Too Faced Leopard Love ihana, ihana, ihana kolme-yhdessä –tuote, jossa yhdistyy aurinkopuuteri, poskipuna ja kevyen vaaleanpunertava highlighter herkullisen, hienojakoisen hohdon kera. Jos siis tykkää hieman... No, ei nyt missään nimessä kimaltavasta, mutta hehkuvasta lopputuloksesta, niin tämä on ehdottomasti keeper.
2. bareMinerals SPF15 Original Foundation on meikkivoide, josta en luovu ikinä, en varmana. Käytän sävyä light ja levittelen paikoilleen Real Technique Buffing Brushilla. 
3. Topshop Beauty Bronzer (sävy: Mohawk) söpössä, peilillisessä pakkauksessa oleva täydellisen sävyinen perus-aurinkopuuteri. Ei mitään kovin jännää, mutta silti edullisista aurinkopuutereista paras vaihtoehto. Go to -tuote, pakko olla arjen valikoimassa mukana!


Sellaisia ovat siis ultimate-lempparini, muitakin kivoja tottakai löytyy kaapeista. Kaikkia näitä ei tosiaan löydä FeelUniquelta, mutta ne mitkä löytyy (esim. bareMinerals) ovat hinnaltaan siellä lähes puolet siitä mitä perinteisesti kaupoissa eli kannattaa tsekkailla, mikäli kiinnostaa. :)

2 kommenttia:

  1. Ui! Muistatko yhtään, paljonko tuo bikbokin hair oil makso? Olisin kiinnostunu ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Max 5 euroa, varmaan vielä vähemmän :D Omani taisin ostaa viimeksi jopa alesta eli ihan parista hassusta eurosta puhutaan!

      Poista