lauantai 26. huhtikuuta 2014

Ai lav juu! :)

"Mulla on maailman parhaat lukijat, on oikeesti." Tota lausetta olen hokenut vaikka kenelle ja tottahan se on! Teiltä tulee vähän väliä niin mahtavia tsemppikommentteja, etten kyllä ikinä taida tottua siihen. Luen joka ikinen kerta yhtä innolla saapuneita kommentteja ja arvostan todella sitä aikaa ja vaivaa, joka kommentointiin menee – itse ajatuksesta ja kauniista sanoista puhumattakaan. Kommenttiboksista huokuu aina niin älyttömän positiivinen energia, on kuin värittäisitte blogiani kaikilla piristävillä ja aurinkoisilla väreillä. :)

Mietin tänään, miten todella yksinäistä tämän blogin kirjoittaminen olisi, jos en saisi ikinä mitään kuulumisia keneltäkään kommenttiboksiin. Eipä sillä, eihän niitä ole tietenkään aina tähän tahtiin tullut – muistan edelleen hyvin ne ajat, kun blogista tiesi vain kaksi kaveriani ja he sitten kirjoittelivat keskenään kilpaa kommenttiboksiin piristyksekseni, heh. On se interaktiivisuus silti piristävämpää ja monesti sieltä päin tulee hyviä vinkkejäkin, mutta ennen kaikkea niistä saa hurjasti voimaa ja jaksamista arjen pyörteissä.

Olen itse tällä hetkellä huono lukemaan blogeja pikaselausta lukuunottamatta lähinnä ajanpuutteen (tai sen priorisoinnin...) vuoksi, joten oikein harmittaa, etten pääse kuin harvoin viemään tätä kommentoinnin iloa eteenpäin. Työt ja jo valmiiksi rästissä olevat koulutehtävät yhdistettynä treeneihin sekä ruokien valmistukseen vievät yllättävän paljon aikaa vuorokaudesta – ja kun päälle ynnätään vielä oman blogin suhteellisen aktiivinen päivitystahti sekä riittävät yöunet, niin paletti alkaa jo olla melko täynnä. Yritän siis vähän kompensoida inaktiivisuuttani tällä höpötyksellä, mutta toivoisin myös, että heittelisitte vaikka tämän postauksen kommenttiboksiin mahdollisia blogiosoitteitanne, joita voisin ottaa lukulistalleni. Monet sieltä jo löytyvätkin, mutta lisää mahtuu ja reilusti. :)
Sitten voitaisiinkin hypätä asiasta kukkaruukkuun. Tänään ja huomenna on taas salitreenipäivä ja voi pojat, miten kovin ihminen voi treenistä tykätä. <3 Jalkaprässissä meni jälleen se 90kg ja suhteellisen kevyesti menikin, joten kyllä se on ensi kerralla sitten satanen. Hiljalleen nostelemaan, jeaa. :) PT:lle terkkuja, että tämä on se suosikkiliike, ole kiltti äläkä vie sitä multa pois. :D

Treenin jälkeen tottakai rappuset reippaana kutoskerrokseen asti kuten kunnon hissikieltolaisen kuuluu tehdä. Nyt haastankin samalla kaikki tätä lausetta lukevat hissikieltoon myös, määrittelemättömäksi ajaksi eli vaikkapa ihan loppuelämäksi! :) Ei haittaa, jos kerran tai kaksi epäonnistuu, sillä yksikin kerta portaissa hissin sijaan on jo voitto, useammasta puhumattakaan. Tässä ilmainen tippi: ne kannattaa juosta. Väsymys ja hengästys iskevät joka tapauksessa, mutta juostessa ne iskevät vasta viimeisten askelmien kohdalla, kun taas kävellessä saman huomaa jo huomattavasti aikaisemmin.

Eli siitä sitä sitten vain steppailemaan! On muuten paljon viihdyttävämpääkin kuin ikuisuuksia kestävä tylsä hissimatka, mahdollista hissin odottamisesta nyt puhumattakaan. Tarvittaessa voi tehdä kuten allekirjoittanut ja heittää painavat kauppakassit hissiin, painaa sen määränpää-kerrokseen ja juosta itse portaat perässä samaan tahtiin hissin kanssa... :D Tapahtui KERRAN, mutta mieluummin näin päin kuin itse hississä kantamusten kanssa köröttäen.
Ja ei, tämä postaus ei loppunut vieläkään. Mistä tätä tekstiä oikein tulee... On vaan vielä loppuun pakko liittyä Freddy-villitykseen ja hehkuttaa näitä ihmepöksyjä. En edes pitkästytä teitä kertomalla sitä samaa, mitä kaikki muut ovat jo todenneet, joten totean vain tämän: sain perjantaina ensimmäiset Freddy-housuni ja 30min siitä, kun olin vetänyt kyseiset pöksyt jalkaani, olin jo tilaamassa lisää. Laadusta en tietenkään osaa näin lyhyen kokeilujakson jälkeen sanoa vielä juuta enkä jaata, mutta esim. Regular Waist Skinny -mallin 79,90e ei ole omalla kohdallani suolainen hinta parhaimmista housuista, jotka olen ikinä omistanut. Näillä voisi periaatteessa mennä salillekin ja itse esimerkiksi testasin niiden mukavuuden eilen miekkailun merkeissä.

Peppu on näiden pöksyjen pointti (joustavuuden ja mukavuuden lisäksi), mutta tämän selkeämpiä kuvia en aio niistä blogiin julkaista. Nytkin liikutaan jo epämukavuusalueella, mutta toivottavasti idea tulee edes jollain tavalla selväksi ja tarvittaessa google auttaa varmasti. Kunnon some-addikti (kuten allekirjoittanut) seuraa myös Freddysuomi-tiliä Instagramin puolella, heh. Mahtipökät joka tapauksessa, suosittelen lämpimästi! :)

13 kommenttia:

  1. ihanan pirtee tää sun blogi ja tätä on mukava lukea (: ja täälläkin ruudun toisella puolella on yks nainen joka rakastaa treenaamista!! :) http://part-of-me-sonja.blogspot.fi/ käy tsekkaa jos kiinnostaa ja kirjottelen treeneistä aika paljon ja tietty muutenkin kaikesta mitä mieleen juolahtaa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiitti, kävinkin jo tosiaan kurkkimassa ja otin lukulistalle! :)

      Poista
  2. Tunnustan, että liian usein tulee käytettyä hissiä salilta sinne yläkertaan töihin. Käytännössä siis aina. Painava treenikassi ja treenin väsyttämä kroppa ovat vain tekosyitä, samoin aamuvuoroon tullessa ei vaan jaksa tulla parkkihallista kävellen vaan käytän aina hissiä (paitsi kun tällä viikolla kisasin yläkertaan miehen kanssa, se meni hissillä ja mä portaita). Seli seli... ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin tunnustan, että ennen hissikieltoa valitsin lähes poikkeuksetta hissin portaiden sijasta. Nyt ihmettelen, miksi. Perinteinen "ihmiset ajaa autolla mennäkseen salille kävelemään juoksumatolla" -syndrooma vain vähän eri muodossa. Arjen liikunta on mitä parhainta ja meillä onneksi niitä portaita riittää. :D Eli sinne vain jatkossa, olet hissikiellossa, heh. :D Ps. Kumpi voitti, mies ja hissi vai sä ja portaat? ;)

      Poista
  3. Vaikka melko tuore blogisi lukija olen, niin olen silti jäänyt ihan koukkuun! Tästä blogista saa niin hurjasti tsemppiä ja motivaatiota ja omakin pieni treenaaja hihkuu innosta! :-D
    Oma elämäntapamuutosremppa on vasta alkutaipaleellaan, mutta tällä linjalla olis tarkoitus jatkaa ja vielä jonain päivänä saavuttaa normaalipaino. :-) Varmaan jossain kommentissa blogini olen maininnut, mutta kerrataas vielä, eli mehukeitto.blogspot.com Tervetuloa seuraamaan matkaani :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh joooo, sun blogi onkin lukulistalla jo, mutta hyvä kun linkitit niin ehkä sinne eksyy nyt muitakin! :)

      Poista
  4. Täällä ollaan :) Alkutaipaleella vielä, mutta kyllä nää muiden saavutukset motivoi ihan hurjasti! Mä oon mennyt nyt tammikuun lopusta Fitfarmin ohjeistuksella, tänään vika päivä sd extraa ja huomenna starttaa liten weight loss. Sen 10viikkosen jälkeen oonkin sit suorittanut oman elämäni liki puolivuotisen superdieetin ja toivon mukaan hyvin tuloksin :)
    Kovasti puristusvoimaa treeneihin ja aurinkoista alkavaa kesää! :) Ihanaa kun on jo lämmintä ja valoisaa!

    fat-to-fit-project.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos linkkauksesta, otin lukulistalle ja selailin haltioituneena fiiliksiäsi. Ihan kuin olisin palannut itse ajassa taaksepäin, muistan niin entisenä Superdieettiläisenä nuo ajat. Ja hei, mielettömiä tuloksia sillä dieetillä todellakin saa, joten onnittelut tähänastisista ja jo etukäteen onnittelut tulevista tuloksistasi, heh! :)) Samoin mahtavaa alkavaa kesää sinne!

      Poista
  5. Hei mikä koko sulla on noissa farkuissa? Olen itsekkin aikonut tilata juuri saman mallin ja mustana, mietin vain että kannattaako ottaa xs vai s, olen suunnilleen samankokoinen ku sä :) ps. sun blogista tuli heti mun suosikki ku aloin lukee muutama viikko sit! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mulla kävi niin, että otin näistä koon L ja ne ovat liian isot, mutten halunnut palauttaa ja odottaa taas montaa viikkoja Freddyjä, joten tilasin uudet mustat koossa M ja vaaleat koossa S (tulevaisuutta varten hehe). Sun blogia kurkkineena suosittelisin S:ää, nää on todella joustavia ja isokin koko pysyy kyllä hyvin vyötärökuminauhan ansiosta päällä, mutta lahkeet jäävät silloin löysiksi ja ainakin itse saan nämä helposti pois päältä avaamatta nappeja. Tuntuvat myös ehkä vähän venahtavan käytössä eli en suosittele ainakaan yläkanttiin tilaamaan, mulla niin kävi vähän vanhasta tottumuksesta. Jos Dr Denimit on tutut, niin niiden kokotaulukko mätsää aika hyvin näihin. :)

      Poista
  6. Aiivann! kyllä taitaa ne ässät lähtä tilaukseen :) kiitos paljo vastauksesta!

    http://keepitmovingjenni.blogspot.fi/

    Mä nyt mainostas täs samal vähä hehe, tos ois mun uunituore treeniblogi, oli pakko hylätä vanha lifestyle-blogi ja siirtyä bloggaan urheilusta ku se on niin suuri osa elämää että aina joka teksti kertoo vahingossa treenaamisesta :D

    VastaaPoista
  7. Oon tässä hiljalleen lueskellut sun blogia alusta ja täytyy hehkuttaa niin kuin muutkin tehneet, tosi ihana blogi! Itsellä nyt go fat go neljättä viikkoa menossa ja sitä kautta tänne löysin. Nyt oli pakko kommentoida, niin makeet housut ja ennen kaikkea mikä takapuoli ja timmi vatsa, mulle kans!

    VastaaPoista