perjantai 7. helmikuuta 2014

Another friday night at the bar!

Perjantaisali kuuluu täällä suunnassa rutiineihin tätä nykyä, sieltä mut bongaa kyllä varmasti joka perjantaina! Paitsi ettei siellä kyllä muita paljoa bongailla, ihan yksin saa treenailla omien musiikkien pauhatessa, ah. <3

Salillepääsy alkaa muutenkin olla jo aikamoista terapiaa ja lohduketta, sillä jos nyt ihan suoraan sanotaan, niin olisin varmaan ilman salitreeniä vetänyt tänään itkupotkuraivarit v*tutuksesta sen sijaan, että istuisin nyt tässä tyytyväisesti sohvalla kirjoittamassa onnistuneista treeneistä. Onneksi tänään ei ollut lepopäivä. :D Huonosti nukutun yön ja pitkältä tuntuneen iltavuoron päätteeksi kävin lähestulkoon juosten hakemassa kotoa salikamppeet ja suuntasin samantien tukka putkella treenaamaan. Aiemmin olisin saattanut vedota tekosyynä väsymykseen ja ärsytykseen ja jättää salin välistä, mutta nyt tähän rytmiin tottuneena sitä onneksi tiesi heti, että se treeni nimenomaan vie sen kaiken pahan olon pois! :) Addicted.

Treeni kulkee muutenkin pikkuhiljaa eteenpäin ja olen alkanut nostelemaan painoja, etteivät liikkeet käy liian helpoiksi. Listaan tähän ihan omaksi ilokseni tämänhetkisen painokehitykseni, jotta sitä olisi sitten helpompi jatkossa seurata ja verrata. Sanomattakin selvää varmaan, että pikkupainot tarkoittavat kahta käsipainoa ja isot (20-30kg) sitten yhteenlaskettua. :)

Salitreeni 1
- Pystypunnerrus alussa 5kg, nyt 6kg
- Maastaveto suorin jaloin alussa 7kg, nyt 8kg
- Bulgarialainen kyykky alussa ei mitään, nyt 8kg
- Penkkipunnerrus alussa 5kg, nyt 6kg

Salitreeni 2
- Etuheilautus kahvakuulalla alussa 16kg, nyt 24kg
- Pystypunnerrus alussa 6kg, nyt 8kg
- Askelkyykky alussa 6kg, nyt 10kg
- Kulmasoutu alussa 20kg, edelleen 20kg… :D
- Vatsalihakset alussa 7kg, nyt 10kg
- Sivunostot alussa 3kg, nyt 5kg
- Maastaveto alussa 30kg, edelleen 30kg… :D

Nälkä tunnetusti kasvaa syödessä ja maanantain treeniin tekisi mieli varmaan taas nostaa painoja… :D Kakkostreeniin nostinkin jo painoja ykköstreenin 'mininostot' takaraivossa ihan suosiolla lisää, joten eiköhän trendi ole pikkuhiljaa nouseva – kunhan liikkeiden puhtaus ja toistojen määrä pysyy edelleen päällä. Ja näissä treeneissä on tietysti liikkeitä enemmän kuin mitä listattuna eli esimerkiksi ykköstreeni ei suinkaan ole vain noilla neljällä liikkeellä suoritettu, heh. 
Huomasin vasta kengännauhoja solmiessa, että olen ilmeisesti alitajuisesti hakenut kynsilleni inspiraatiota treenikengistäni. :DD

Loppuun voisin vielä ympätä muutamat ruokakuvat, varsågoda! Dieetti onnistuu (vain), kun ruuat suunnittelee ja valmistaa etukäteen useammalle päivälle. Näin ollen ei tule houkutuksia hakea jotain dieetin ulkopuolista, koska "ei ollut aikaa tehdä eväitä". Toki täytyy myöntää heti, että olen mm. tänään langennut Subwayn patonkiin, mutta kun pääpiirteissään ja arjen pyörteissä noudattaa ruokavaliota sata lasissa, niin eivät ne satunnaiset lipsahdukset kokonaisuutta kaada missään nimessä – ja mikä tärkeintä, niistä ei saa antaa tulla itselleen tekosyytä heittää loppupäivää tai pahimmillaan viikkoa (tai koko ruokavaliota!) hukkaan! Ehkä yleisin virhe, johon olen törmännyt muiden ihmisten kohdalla on se, että kun kerran lipsahtaa, niin sitten luovutetaan heti. Miksi ihmeessä? Vuodessa on 365 päivää, kaatuisiko se koko projekti siis todella siihen yhteen tai kahteen lipsahdukseen? …Niinpä. :)




12 kommenttia:

  1. Minun keittiö päässy kuvaan jee! :D -ruttu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä!! <3 hehee, oon vaa kuvaillu ku oot ollu poissa :D

      Poista
  2. Mulla ainakin on pakko olla kerta viikossa vähän vapaanpi herkuttelupäivä, muuten ei jaksa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jokainen tietysti tyylillään ja itselleen sopivalla tavalla! :) mulle itselleni sopii parhaiten mahdollisimman tiukka linja.

      Poista
  3. Mulla on tullu tällä viikolla nuita lipsumisia aika urakalla. iltaruuan oon pari kertaa vaihtanu ihan vapaasti metwurstileipään, yks päivä söin juustopastaa, irtokarkkiaki piti yhesti saada vaikken yleensä edes syö niitä ja nyt tänään vietän krapulapäivää pitsan kanssa :D huomisesta tiedän ettei tuu kovinkaan noudatettua dieettiä kun on niin kiireinen päivä. pitää maanantaina ottaa itteesä taas niskasta kii ja noudattaa pilkulleen ohjetta :D Mutta eipä sillä, tavotefarkut mahtu jo pykälän verran paremmin jalkaan kun toissapäivänä testasin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jes, onnittelut tavoitefarkkujen istuvuudesta! :) oon itsekin sortunut siihen ruokien 'vaihtamiseen' välillä ja kyllähän niinkin pystyy jotakuinkin menemään eteenpäin, mutta mulle tulee kyllä morkkis niistäkin. :D tsemppiä kuitenkin maanantaille sinne!

      Poista
  4. Pakko antaa pointsit sulle, ku jaksat tota avokadoa vetää. Kerran kokeilin juur hiljattain ja oli niin kamalan mautonta, ettei sitä saanut edes alas vedettyä.. En sellasenaan saa tuota alas, täytyis joku smoothie tms väsätä ja sinne sitä sekaan laittaa, että uppoais. Ja parsakaali - kääk! I HATE IT! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikä!! :D mä suorastaan rakastan tota avokadoa, ERITYISESTI kanan ja parsakaalin joukossa. :D

      Poista
  5. Moikka! Pakko sanoa, että oot kyllä tehny hurjan hienoa työtä! Älyttömän motivoivaa ja mukavaa luettavaa tämä sun blogi :) Itsekkin olen laihduttanu 28 kg vastikään ja vielä olisi 15 kg jäljellä ja samat on sävelet: Tiukka linja oltava syömisen suhteen, muuten menee v******...

    Mukavaa tulevaa kevättä! (Ah,miten ihanalta toi kevät kuullostaakaan tän talven jälkeen).

    Ida

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi! Todella hurjat lukemat sulla, mielettömän upeaa työtä olet siis selkeästi tehnyt itsekin! :) Onnittelut ja hurjat tsempit loppurutistukseen! Lopussa mulle on ainakin vaikeinta laihduttaa, sillä sitä jotenkin itsekin ajattelee, että kun on näin 'vähän' enää, niin mihinkäs tässä on kiire tai pakko… Äh. Haluaisin vuoden takaisen pakkomielle-motivaationi takaisin. :( Mukana tulisi toisaalta ehkä vähän sitä huonompaa itsetuntoa ja itseinhoa eli ehkä parempi vain pitää nykytilanne ja yrittää hammasta purren saada loputkin pois, keinolla millä hyvänsä… :)

      Poista
  6. Sun blogissas on ihanii ruokakuvii! Niistä saa itellekki inspiraatioo :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitosta vain :) Munkin mielestä on aina kivaa ja todellakin inspiroivaa nähdä vastaavia 'dieettiruokakuvia' toistenkin blogeissa!

      Poista