perjantai 21. helmikuuta 2014

Aito kodinhengetär leipoo proteiinipullaa ♡ :D

Tyyyyylsääääää. Pää ja kroppa huutavat jo liikkumaan, mutta tämä päivä mennään vielä levolla. Huomenna ajattelin kyllä vihdoin ja viimein poistua ulkoilmaan ensin aamuaerobiselle ja sen jälkeen illemmalla salitreeniä, VIHDOIN! <3 Perun kaikki aiemmat sanani sairaslomailun ihanuudesta, kyllä tämä alkaa jo riittää. Muistaapahan taas, miksi on niin kivaa olla terve. :)

Tein tänään pitkästä aikaa "protskupullaa" (maku = pulla, koostumus = pannari) vähän alkuperäistä reseptiä vähärasvaisempaan ja proteiinipitosempaan hienosäätäen ja tuolla se nyt odottaa uunissa kiltisti. Vaikka tässä onkin tosiaan se juju, että pitäisi antaa odottaa iltaan tai seuraavaan päivään ennen maistamista, niin pakko se on kai tänään jo vähän välipalana mutustella… :D Hitsit, kun olisin tajunnut tehdä jo aamusta. Alla vielä kalorilaskuri.fi:n mukaan laskettuna koko satsin ravintosisältö:


Korvasin tosiaan 4 kanamunaa 6:lla valkuaisella sekä laitoin protskujauheista 1dl whey-80 vanilla pear -makuisena ja 0,5dl hera-80 mansikanmakuisena. Toivottavasti tulee hyvää! :)

Päivän ruokavalioon on kuulunut lisäksi kanamuna-raejuusto-munakokkelia (joo, testailut jatkuvat… :D) ja broilerin koipipaloja salaatin kera. Illemmalla sitten taas parsakaalia ja broileria kookosöljyssä paistettuna sekä varmaan lisää tätä proteiinipullaa, kunhan se nyt vain ensin valmistuisi ja jäähtyisi. Slurps. :)


6 kommenttia:

  1. Pakko udella - marinoituja vai ei nuo koipipalat? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä olivat marinoituja, kyllä! Normaalisti syön maustamattomana lihat, mutta näitä en voinut vastustaa vanhemmillani vieraillessa. :p

      Poista
    2. Hah, tiedän tunteen :D parhautta <3

      Poista
  2. Olisko protskupullaan tarkempaa reseptiä? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä! http://go-eve-go.blogspot.fi/2013/10/proteiinipulla.html :)

      Poista
  3. Olisko protskupullaan tarkempaa reseptiä? :)

    VastaaPoista